Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Дубовецької сільської ради

  • 480

 

УКРАЇНА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ДУБОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО РАЙОНУ

ІВАНО-ФРАНКВІСЬКОЇ ОБЛАСТІ

77172, с. Дубівці, пл. Незалежності, 2, Код ЄДРПОУ - 04357561

тел. 03431 31448, e-mail: dubivtsirada@ukr.net

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 22.12.2020 року                                                                              №67

с. Дубівці

 

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб
місцевого самоврядування Дубовецької сільської ради

Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», «Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Дубовецької сільської ради», згідно структури та штатного розпису Дубовецької сільської ради та її виконавчих органів, з метою об’єктивної оцінки знань і здібностей кандидатів на заміщення вакантної посади й дотримання вимог чинного законодавства при прийнятті на службу в органи місцевого самоврядування:

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу кадрової, правової та мобілізаційної роботи Дубовецької сільської ради.

2. Затвердити вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади начальника відділу кадрової, правової та мобілізаційної роботи Дубовецької сільської ради (Додаток 1).

3. Конкурсній комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади сформувати перелік білетів на перевірку знання претендентами Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень посадових осіб місцевого самоврядування.

4. Повідомлення про оголошення конкурсу (Додаток 2) оприлюднити на офіційному веб-сайті Дубовецької сільської ради.

5. Секретарю конкурсної комісії Легінь Г.М. забезпечити прийом документів від претендентів на заміщення вакантної посади начальника відділу кадрової, правової та мобілізаційної роботи Дубовецької сільської ради протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Дубовецької сільської ради повідомлення про оголошення конкурсу.

6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Дубовецький сільський  голова    П.В.Андрусяк

Додаток 1 до розпорядження Дубовецького сільського голови від 22.12.2020 року № 67

Додаток 2 до розпорядження Дубовецького сільського голови від 22.12.2020 року №67