Рішення сесії №14 «Про звернення щодо  передачі земель сільськогосподарського призначення із державної власності у комунальну власність»

  • 203
Скликання: восьмого скликання
Сесія / комісія: Перша сесія (перше пленарне засідання)
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 27.11.2020
Номер документу: 14
Назва документу: Про звернення щодо  передачі земель сільськогосподарського призначення із державної власності у комунальну власність

 

УКРАЇНА

 

Дубовецька сільська рада

Івано-Франківської області

перша сесія сільської ради

(перше пленарне засідання)

восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

27 листопада  2020 року                                                                        

 

Про звернення щодо  передачі земель

сільськогосподарського призначення

із державної власності у комунальну власність

 

 

У відповідності до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 15.10.2020р. «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», ст. 15, 117, 122 Земельного кодексу України та Постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2020р. №1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», Дубовецька сільська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звернутися з клопотанням до Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення які перебувають у державній власності та розташовані на території територіальної громади у комунальну власність Дубовецької сільської ради.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Дубовецької сільської ради з питань земельних відносин та природокористування (М. Лазарчук)

 

 

 

Дубовецький сільський голова                                     Павло Андрусяк