Рішення сесії №15 «Про умови оплати праці Дубовецького сільського голови»

  • 176
Скликання: восьмого скликання
Сесія / комісія: Перша сесія (перше пленарне засідання)
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 27.11.2020
Номер документу: 15
Назва документу: Про умови оплати праці Дубовецького сільського голови

 

 

УКРАЇНА 

Дубовецька сільська рада

Івано-Франківської області

перша сесія сільської ради

(перше пленарне засідання)

восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

27 листопада 2020 р.                                                                                 

 

 

Про умови оплати праці
Дубовецького сільського голови

 

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», Дубовецька сільська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визначити умови оплати праці Дубовецького сільського голови Андрусяка Павла Васильовича відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» в межах затверджених видатків на оплату праці працівників  Дубовецької сільської ради.

2. Встановити Дубовецькому сільському голові Андрусяку Павлу Васильовичу:

2.1. Посадовий оклад та надбавку за п’ятий ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі, визначеному додатками 50 та 57 постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

2.2.  Надбавку за виконання особливо важливої роботи або за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років

3. Виплачувати Дубовецькому сільському голові Андрусяку Павлу Васильовичу:

3.1. Щомісячну премію в розмірі до 100% відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за виконання особливо важливої роботи в межах коштів передбачених на преміювання у кошторисі територіальної громади.

3.2. Щорічні матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі посадового окладу та допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

 

 

Дубовецький сільський голова                                                      Павло Андрусяк