Рішення сесії №33 «Про звернення щодо передачі земель товарного сільськогосподарського виробництва із державної власності у комунальну власність»

  • 153
Скликання: восьмого скликання
Сесія / комісія: Перша сесія (друге пленарне засідання)
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 11.12.2020
Номер документу: 33
Назва документу: Про звернення щодо передачі земель товарного сільськогосподарського виробництва із державної власності у комунальну власність

 

 

УКРАЇНА

 

Дубовецька сільська рада

Івано-Франківської області

перша сесія сільської ради

(друге пленарне засідання)

восьмого скликання

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

11 грудня  2020 року                                                                      

        

        

Про звернення щодо передачі земель

товарного сільськогосподарського виробництва

із державної власності у комунальну власність

 

У відповідності до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України № 449 від 15.10.2020р. «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», ст. 17, п. 1 ст. 117, ст. 122 Земельного кодексу України, Дубовецька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звернутися з клопотанням до Галицької районної державної адміністрації щодо передачі земельних ділянок товарного сільськогосподарського виробництва, які перебувають у державній власності та розташовані на території Дубовецької територіальної громади у комунальну власність Дубовецької сільської ради.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Дубовецької сільської ради з питань земельних відносин та природокористування (М. Лазарчук).

 

 

Дубовецький сільський голова                                     Павло Андрусяк