Рішення сесії №34 «Про державну реєстрацію права власності на земельні ділянки»

  • 211
Скликання: восьмого скликання
Сесія / комісія: Перша сесія (друге пленарне засідання)
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 11.12.2020
Номер документу: 34
Назва документу: Про державну реєстрацію права власності на земельні ділянки

 

 

УКРАЇНА

 

Дубовецька сільська рада

Івано-Франківської області

перша сесія сільської ради

(друге пленарне засідання)

восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

11 грудня  2020 року                                                                     

        

Про державну реєстрацію права

власності на земельні ділянки

 

У відповідності до ст. 791, 117, 122 Земельного кодексу України,, Указу Президента України № 449 від 15.10.2020р. «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» Наказу Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області від 07.12.2020р., №29-ОТГ «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність», Дубовецька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звернутися до суб’єкта державної реєстрації прав, який відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», здійснює державну реєстрацію прав на нерухоме майно для державної реєстрації права комунальної власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 648,5548 га, які розташовані за межами населених пунктів Дубовецької сільської територіальної громади Івано-Франківського району, Івано-Франківської області згідно з актом приймання-передачі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області від 07.12.2020р. №29-ОТГ.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Дубовецької сільської ради з питань земельних відносин та природокористування (М. Лазарчук).

 

 

Дубовецький сільський голова                                     Павло Андрусяк