


Повідомлення RASFF щодо виявлення Listeria monocytogenes у сирі та сосисках з м’яса птиці, експортованих з Італії

До відома зацікавлених в експорті рибних продуктів до Японії
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів отримала роз’яснення від компетентного органу Японії щодо експорту рибних продуктів для споживання людиною за запитом українських виробників. Відповідно до інформації, наданої компетентним органом Японії, супроводження більшості рибних продуктівсертифікатами здоров’я при ввезення до Японії не вимагається (не застосовується до устриць у сирому вигляді та риби-фугу). Детальна інформація щодо загальних вимог та процедур під час імпорту харчових продуктів до Японії, опублікована за посиланням (Процедура імпорту відповідно до Закону щодо безпечності харчових продуктів https://www.mhlw.go.jp/stf/seisakunitsuite/bunya/kenkou_iryou/shokuhin/yunyu_kanshi/kanshi/index_00004.html

Послуги на Гіді для перевезення небезпечного вантажу
Щодня сотні сміливих працівників докладають титанічних зусиль, аби вчасно доставляти все необхідне. Для армії, бізнесу та всіх, хто цього потребує. Зокрема, перевозять небезпечний вантаж.