У часі Великого Посту переживаймо Хресну Дорогу разом з Ісусом і з парафіяльною спільнотою с. Дубівці "Українська молодь Христові", яка провадить цю Хресну дорогу  у вигляді оригінального жанру  "пантоміма"

  • 2075

Фото без опису«Що таке Хресна Дорога?

Це є молитовне дійство, при якому ми подумки ідемо за Господом, співпереживаючи Його страстям, поновлюючи у своїй свідомості думки про те, що Він пройшов земні Свої страждання задля спасіння нас, земних, і щоб дарувати нам можливість спастися.

Хресна дорога - це свідоцтво вічної незгасаючої любові Ісуса Христа до нас, яка освячена невинною Кров'ю, нечуваними стражданнями та незліченними Ранами Святого Тіла нашого Спасителя. Тож ноповнім свої серця вдячністю і гарячою любов'ю до Ісуса через духовну співучасть в цьому набоженстві до Божого Сина за відкуплення людського роду від гріха і вічної загибелі.

Тому, у часі Великого Посту переживаймо цю Хресну Дорогу разом з Ісусом і з парафіяльною спільнотою с. Дубівці "Українська молодь Христові", яка провадить цю Хресну дорогу  у вигляді оригінального жанру  "пантоміма", в якому художні образи створені за допомогою міміки, жестів та пластики тіла.

Першими, хто мав можливість пережити Страсті Христові, були парафіяни храму «Вознесіння Христового» с. Водники  28.03.2021 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     За сприянням відділу культури, молоді, спорту та туризму  Дубовецької сільської ради такий захід  буде проведено у кожному селі Дубовецької територіальної громади згідно затвердженого графіка.