Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту - рішення «Про затвердження ставок оренди земельних ділянок на території Дубовецької сільської територіальної громади»

  • 487

ПОВІДОМЛЕННЯ

про   оприлюднення проєкту регуляторного акту - рішення «Про затвердження ставок оренди земельних ділянок на території Дубовецької сільської територіальної громади»

 

На виконання вимог Закону України від 11.09.2003 року №1160-IY«Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб запрошуємо до участі в  публічному обговоренні проєкту рішення «Про затвердження ставок оренди земельних ділянок на території Дубовецької сільської територіальної громади».

Ухвалення рішення з цього питання необхідне  для прозорого встановлення ставок орендної плати у відповідність до діючої редакції Класифікації видів цільового призначення земель та залучення додаткових коштів до  бюджету громади, збалансування  інтересів  суб’єктів господарської діяльності,  населення, органів влади.

Розробником проєкту рішення та аналізу  його регуляторного впливу є  відділ земельних ресурсів та просторового планування.

Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені  для ознайомлення 02.04.2021 року на офіційному веб-сайті Дубовецької територіальної громади (http://dubovecka.gromada.org.ua/) у розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення та аналізу його регуляторного впливу будуть прийматися у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення  до 02.05.2021 року :

  • поштовою адресою 77172 ,с.Дубівці, пл..Незалежності, 2
  • електронною поштою за адресою dubivtsirada@ukr.net

 

Опубліковано: 01 квітня 2021 року