Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту - рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Дубовецької сільської територіальної громади»

  • 463

ПОВІДОМЛЕННЯ

про   оприлюднення проєкту регуляторного акту - рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Дубовецької сільської територіальної громади»

На виконання вимог Закону України від 11.09.2003 року №1160-IY«Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб запрошуємо до участі в  публічному обговоренніпроєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Дубовецької сільської територіальної громади».

Відповідно до статті 12 Податкового кодексу орган місцевого самоврядування  в межах повноважень ухвалює рішення про встановлення місцевих податків і зборів. Ухвалення рішення з цього питання необхідне  для прозорого встановлення економічно-обґрунтованих та ефективних ставок місцевих податків і зборів, забезпечення надходжень до бюджету громади, збалансування  інтересів  суб’єктів господарської діяльності,  населення, органів влади.

У розробці проєкту рішення та аналізу  його регуляторного впливу взяли участь відділ економічного розвитку, інвестицій та проектної роботи;  відділ земельних ресурсів та просторового планування; фінансовий відділ виконавчого комітету Дубовецької сільської ради.

Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені  для ознайомлення 02.04.2021 року на офіційному веб-сайті Дубовецької територіальної громади (http://dubovecka.gromada.org.ua/) у розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення та аналізу його регуляторного впливу будуть прийматися у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення  до 02.05.2021 року :

  • поштовою адресою 77172 ,с.Дубівці, пл..Незалежності, 2
  • електронною поштою за адресою dubivtsirada@ukr.net

 

Опубліковано: 01 квітня 2021 року