"ЧОРНОБИЛЬ не має минулого часу" - захід до вшанування Міжнародного дня пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

  • 892

Фото без опису

 

УВАГА!  Шановні мешканці громади!

    26 квітня  весь світ буде відзначати  35-у річницю Чорнобильської катастрофи. А відтак, і ми приєднаємося до вшанування пам'яті жертв Чорнобильської трагедії. Не має сьогодні людини, яка не згадала б про безсмертний подвиг ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, які віддали своє здоров’я, а багато хто й життя, не проливши при цьому жодної краплини чужої крові, не згасне в наших серцях.

   Пропонуємо всім небайдужим до подвигу ліквідаторів Чорнобильської катастрофи приєднатись до  молитви  в с. Дубівці, на площі Незалежності  25 квітня о 16:00, запалити свічку пам'яті  та взячи участь в організованому пробігу (легкий біг) вшанування пам'яті жертв Чорнобильської трагедії (маршрут: Площа Незалежності - вул., Шевченка - вул. Січових - Стрільців, - вул. Лесі Українки – площа Незалежності) . Весь захід проводитиметься з дотриманням карантинних умов та в супроводі медика. Для участі в пробігу просимо зареєструватися за номером: 098-90-24-038 (п.Наталя)

У наших серцях, у серцях прийдешніх поколінь житимуть імена тих, хто собою захистив світ від атомного лиха, хто передчасно пішов від нас, уражений  Чорнобилем. Схилімо  голови, вклонімся їм низько, а всім нам бажаємо міцного здоров’я, довгих років життя, щастя і злагоди у наших родинах, мирного неба над Україною.