Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Дубовецької сільської ради

  • 487

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Дубовецької сільської ради “Про затвердження Положення про проведення конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Дубовецької сільської територіальної громади»

На виконання Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, статті 15 Закону України “Про доступ до публічної інформації”, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Дубовецької сільської ради виносить на публічне обговорення проект рішення «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Дубовецької сільської територіальної громади».

Прийняття даного регуляторного акту дозволить удосконалити організаційний механізм визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території громади та позитивно вплине на якість даних послуг.

Проект рішення розроблено відділом економічного розвитку, інвестицій та проектної роботи Дубовецької сільської ради для проведення процедури оприлюднення та обговорення.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені для ознайомлення 21.04.2021 року на офіційному веб-сайті Дубовецької територіальної громади (http://dubovecka.gromada.org.ua/') у розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу будуть прийматися у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення до 21.05.2021 року :

  • поштовою адресою 77172 ,с.Дубівці, пл..Незалежності, 2
  • електронною поштою за адресою dubivtsirada@ukr.net

 

Опубліковано: 20 квітня 2021 року

 

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар