З нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей Службою у справах дітей Дубовецької сільської ради (Людмила Слюзар) відвідано сім'ї, які перебувають в складних життєвих обставинах.

  • 1489

Фото без опису

     З нагоди відзначення Міжнародного  Дня захисту дітей  Службою у справах дітей Дубовецької сільської ради (Людмила Слюзар) відвідано сім'ї, які перебувають в складних життєвих обставинах.

За сприянням ГО «Родина Кольпінга» на Прикарпатті, дітям було вручено подарунки та солодощі. Одним із пріоритетних завдань Служби у справах дітей – є робота з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, захист прав та інтересів дітей.  Під час виїзду з сім’ями проведено інтерактивні бесіди: «Профілактика правопорушень серед молоді», «Наше здоров’я в наших руках», «Зроби правильний вибір у житті», «Туберкульоз: Шляхи зараження і запобігання», «Конвенція ООН про права дитини», «Проблема насильства в сім’ї, школі та суспільстві». Серед дітей розповсюджено друковану продукцію інформаційно-профілактичного змісту на відповідну тематику.


Фото без опису

Фото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар