Проєкт рішення Дубовецької сільської ради Про приведення у відповідність до Закону України "Про повну загальну середню освіту" назв та установчих документів закладів загальної середньої освіти

  • 473

ПРОЄКТ

 

УКРАЇНА 

 

Дубовецька сільська рада

Івано-Франківської області

десята сесія сільської ради

восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

25 червня  2021 року                                                                        

 

Про приведення у відповідність до Закону України

«Про повну загальну середню освіту» назв та установчих

документів закладів загальної середньої освіти

 

Відповідно до норм Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», враховуючи результати протоколу загальних зборів жителів Дубовецької територіальної громади та громадських слухань з приводу оптимізації мережі освітніх закладів Дубовецької територіальної громади від 02.06.2021р., які відбулися в Будинку культури с. Дубівці, з метою створення необхідних умов для рівного доступу громадян до якісної освіти, підвищення ефективності заходів щодо розвитку галузі освіти в Дубовецькій територіальній громаді, Дубовецька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

        

1. Відмінити дію підпунктів 1.1, 1.2, 1.7 пункту 1  рішення дев’ятої (позачергової) сесії Дубовецької сільської ради «Про реорганізацію мережі загальноосвітніх навчальних закладів Дубовецької сільської ради» від 04 червня 2021 року.

2. Привести у відповідність до Закону України «Про повну загальну середню освіту» назви та установчі документи закладів загальної середньої освіти, а саме:

2.1. Дубовецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області перейменувати у  Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області.

2.2. Затвердити Статут Дубовецького ліцею Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області в новій редакції згідно додатку 1 до даного рішення.

2.3. Тустанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області перейменувати у Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області.

2.4. Затвердити Статут Тустанського ліцею Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області в новій редакції згідно додатку 2 до даного рішення.

2.5. Межигорецьку загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області перейменувати у Межигорецьку гімназію Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області.

2.6. Затвердити Статут Межигорецької гімназії Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області в новій редакції згідно додатку 3 до даного рішення.

3. Керівникам закладів загальної середньої освіти зазначених в пункті 2 подати провести державну реєстрацію змін відповідно до даного рішення.

4. Рішення набирає чинності з дня його прийняття та підлягає оприлюдненню на офіційних веб-сайтах Дубовецької територіальної громади та відділу освіти Дубовецької сільської ради.

5. Організацію виконання цього рішення покласти на начальника відділу освіти Дубовецької сільської ради  О. Леочко та директорів загальноосвітніх закладів Дубовецької сільської ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Дубовецької сільської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та соціального захисту (О.Тарасевич)

 

Сільський голова                                            Павло АНДРУСЯК

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар