31 липня 2021 року запрошуємо всіх на святкування 400-ліття с. Тустань

  • 884

Фото без опису

     31 липня 2021 року мешканці села Тустань відзначатимуть День народження села – 400 років від дня його заснування.

Розпочнеться   святкування з Святої   Божественної    Літургії о 17:00 год. у храмі "Пресвятої Трійці". Після Служби Божої жителів та  гостей  свята чекає концертна програма за участі народних колективів, молодіжних  ансамблів, солістів, танцювальних колективів та фіналіста Х-фактору Петра Герасиміва. Приємним вечірнім подарунок для Тустанівчан та для всіх глядачів буде музичне вітання від гурту «Будьмо».

Розваги для дітей та молоді, смачна кухня та дискотека під відкритим небом -  все для того, щоб створити незабутню, приємну, святкову атмосферу.

Уже сьогодні с. Тустань плідно працює над підготовкою свята. Проводяться роботи по благоустрою села: впорядковується сільський цвинтар, встановлюються баки для сміття, прибирається територія футбольного стадіону, де проходитиме саме святкування. Велику підтримку в даному заході надає Дубовецька сільська рада та ТЗОВ «ҐУДВЕЛЛІ Україна». Спільними зусиллями робиться гарна справа, адже кожне село має свою неповторну історію, а творять її прості люди.

    Тому, шановна громадо, земляки нашого краю, завітаймо до села Тустань на святкування «З Днем народження Тебе, село моє рідне!» 31 липня 2021 року.

Коментарі

Гайжук Михайло

Доброго дня як можна зв'язатись з старостою хочу Вам запропонувати атракціони на свято села

Написати коментар