30 липня 2021 року начальник служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмила Слюзар  відвідала ВСП “Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ”.

  • 582

Фото без опису

   30 липня 2021 року начальник служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмила Слюзар  відвідала ВСП Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ". 

    Метою зустрічі з керівником навчального закладу Андрієм Козаком було обговорення питання вступу на фахового молодшого бакалавра, на державну форму навчання особи з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування  Федорука Павла Івановича 13.06.2003р. (виховується в прийомній сім’ї), який проживає в селі Маріямпіль Дубовецької  територіальної громади. Фото без опису

    Право на повне державне забезпечення в навчальних закладах мають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, віком до вісімнадцяти років та особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, при продовженні навчання до 23 років або до закінчення відповідних навчальних закладів.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар