Служба зайнятості провела заходи в Дубовецькій ТГ

  • 637

Фото без опису

Галицька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості інформує

7 вересня 2021 року працівники Галицької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості спільно з представником Галицького бюро правової допомоги Ольгою Гелемей відвідали Тустанський старостинський округ Дубовецької сільської ради. 

Фахівець відділу взаємодії з роботавцями районної філії Ірина Тейсар проінформувала мешканців громади про ринок праці району, актуальні вакансії, а також надала індивідуальні консультації щодо законодавства з питань зайнятості населення.

Фото без опису

Фахівець з профорієнтації районної філії Майя Лашків розповіла про сайт Державної служби зайнятості, про можливість отримання профконсультаційних послуг із застосуванням психодіагностичного обстеження, реєстрацію через портал «Дія».

Цього ж дня проведено ряд заходів для учнів 9 класу Дубовецького ліцею. Учнів ознайомили з  формулою вибору професії «Хочу. Можу. Треба», а також запропонували пройти тестування за допомогою профорієнтаційної платформи «Моя професія: консультаційна мережа». Також учні  взяли участь в інтерактивному інтелектуально-ігровому  брейн-рингу  «У світі професій»,  мета якого - створення умов для підвищення активності учнів до пізнання світу професій та розвитку таких професійних якостей, як діловитість, відповідальність, кмітливість, творчість. Під час виконання конкурсів учні отримали характеристику деяких професій, знання про змістовні трансформації традиційних професій, класифікували їх за предметом праці. Юнаки та дівчата  активно виконували завдання, демонструючи неабиякі знання про професії та акторські здібності.

Фото без опису

Такі заходи формують готовність та активну позицію  щодо усвідомленого вибору професії  підростаючого покоління та планування свого професійного майбутнього.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар