Служба у справах дітей Дубовецької сільської ради здійснила профілактичний виїзд у Ланівський та Тустанський старостинські округи.

  • 663

Фото без опису

В рамках проведення  профілактичного заходу, з метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, профілактики злочинності, виявлення дітей, які не приступили до занять 1 вересня, перевірки умов проживання дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей, попередження скоєння насильства над дітьми в сім’ях, начальником служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмилою Слюзар 10 вересня 2021року здійснено профілактичний виїзд в Ланівський та Тустанський старостинські округи. Під час проведення рейду обстежено 3 сім’ї, в яких виховується (9 неповнолітніх дітей), що перебувають в складних життєвих обставинах . Батьків попереджено про встановлену законодавством України відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Фото без опису

Фото без опису

Завдяки  сприянню  ГО «Родина Кольпінга» на Прикарпатті керівник (В. Шегда),  дітям було вручено  солодоку випічку від пекарні-майстерні «ХЛІБ.КО».

 

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар