Оголошення про передачу в оренду частини нежитлового приміщення робочої їдальні за адресою: вулиця Меліоритивна,б/н  с.Маріямпіль Івано-Франківської області

  • 311

ОГОЛОШЕННЯ

про передачу майна в оренду: частина нежитлового приміщення робочої їдальні загальна  площа 35,00 кв.м, за адресою: вулиця Меліоритивна,б/н  с.Маріямпіль Івано-Франківської області.

 

Майно передається в оренду на підставі:

1. Закону України “Про оренду державного та комунального майна” №157 від 03.10.2019 р. (далі по тексту - Закон №157).

2. Постанови Кабінету Міністрів України “Деякі питання оренди державного та комунального майна” №483 від 03.06.2020 р. (далі по тексту - Постанова №483 та Порядок).

3. Рішення чотирнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання «Про внесення змін та доповнень до Переліків першого та другого типу об’єктів комунального майна Дубовецької сільської ради, які підлягають передачі майна в оренду на аукціоні та без проведення аукціону» №18 від 08.10.2021р.

Назва аукціону

 

 

Частина нежитлового приміщення робочої їдальні загальна  площа 35,00 кв.м, за адресою: вулиця Меліоритивна,б/н  с.Маріямпіль Івано-Франківської області.

Повне найменування орендодавця,

контактні дані відповідального працівника

 

 

 

Дубовецька сільська рада Івано-Франківської області; код ЄДРПОУ  04357561, тел. (03431)-31-448, e-mail: dubivtsirada@ukr.net

Бойко Оксана Йосифівна, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій, тел. +380986014911, e-mail: dub_ekonom@ukr.net

Адреса орендодавця

 

площа Незалежності, 2 с.Дубівці Івано-Франківської області, 77172.

Повне найменування балансоутримувача

Дубовецька сільська рада

Код за ЄДРПОУ балансоутримувача

04357561

Адреса балансоутримувача

 

площа Незалежності, 2 с.Дубівці Івано-Франківської області, 77172.

Назва об'єкта оренди

Частина нежитлового приміщення робочої їдальні

Тип переліку

Перелік першого типу

Ринкова вартість, грн

79434,00

Первісна балансова вартість, грн

 

Тип об’єкта

Нерухоме майно

Місцезнаходження об’єкта

 

вулиця Меліоративна,б/н  с.Маріямпіль Івано-Франківської області.

Загальна площа об’єкта, кв. м

35,00

Корисна площа об’єкта, кв. м

35,00

Характеристика об’єкта оренди

 

 

 

Частина нежитлового приміщення робочої їдальні загальна  площа 35,00 кв.м, за адресою: вулиця Меліоритивна,б/н с.Маріямпіль  Івано-Франківської області, розташовані на 1-му поверсі будівлі робочої їдальні, має електропостачання, відсутній водопровід і каналізація, теплопостачання, приміщення перебувають у незадовільному стані.

Дата рішення орендодавця про включення до Переліку першого типу

06.08.2021

Номер рішення орендодавця про включення до Переліку першого типу

14

Інформація про наявність рішень про проведення інвестиційного конкурсу або про включення об’єкта до переліку майна, що підлягає приватизації.

Рішенння про проведення інвестиційного конкурсу або про включення об’єкта до переліку майна, що підлягає приватизації не приймалося.

 

   

Технічний стан об'єкта оренди та інформація про сплату комунальних послуг

Технічний стан об'єкта оренди

 

 

 

 

 

Будівля, в якій розташовано об’єкт оренди забезпечена наступними комунікаціями тільки  електропостачанням.  Відсутнє водопостачання, водовідведення, неповне інженерне забезпечення, зовнішнє облаштування у незадовільному стані, тріщини в цоколі, в перемичках і під віконними отворами, двері та вікна дерев’яні,   приміщення перебуває у незадовільному стані.

Інформація про наявність окремих особових рахунків на об’єкт оренди, відкритих постачальниками комунальних послуг

Вартість комунальних послуг, витрат на утримання прибудинкової території, вартість послуг по ремонту і технічному обслуговуванню інженерного обладнання та внутрішньобудинкових мереж, ремонту будівлі, у   т. ч.: покрівлі, фасаду, вивіз сміття тощо, не входить до складу орендної плати та сплачується ОРЕНДАРЕМ окремо на підставі договорів, укладених ОРЕНДАРЕМ з організаціями, що надають такі послуги.

Наявні окремі особові рахунки.

Чи приєднаний об'єкт оренди до електромережі?

Так

Потужність електромережі (кВт)

 

Ступінь потужності електромережі

ІІ ступінь

Водозабезпечення

Немає

Каналізація

Немає

Газифікація

Немає

Опалення (централізоване від зовнішніх мереж)

 Немає

Опалення (автономне)

 Немає

Лічильник на тепло

 Немає

Вентиляція

Є

Кондиціонування

Немає

Телекомунікації (телефонізація)

Немає

Телекомунікації (телебачення)

Немає

Телекомунікації (Інтернет)

Немає

Ліфт

Немає

Охоронна сигналізація

Немає

Пожежна сигналізація

Немає

Умови та додаткові умови оренди

Строк оренди/графік використання

 

 

5 років

 

Стартова орендна плата без урахування ПДВ – для електронного аукціону, грн

 

794,34 грн. за один місяць без ПДВ

Стартова орендна плата без урахування ПДВ – для електронного аукціону із зниженням стартової ціни, грн

 

 

397,17 грн., за один місяць без ПДВ

Стартова орендна плата без урахування ПДВ – для електронного аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій, грн.

 

 

 

 

 

397,17 грн., за один місяць без ПДВ

 

 

Цільове призначення об’єкта оренди: можна використовувати майно за будь-яким призначенням або є обмеження у використанні.

 

 

- для надання послуг з торгівлі продовольчими та  непродовольчими  товарами, а також у сфері торгівлі товарами підакцизної групи

- заборона провадження господарської діяльності у сфері  проведення азартних ігор, у тому числі під розміщення грального обладнання (непрацюючого або резервного) поза межами гральних закладів (спеціальних гральних зон).

 

 

 

Наявність рішення про затвердження додаткових умов оренди

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рішення виконавчого комітету Дубовецької сільської ради від 22.09.2021р.:

виконання певних видів ремонтних робіт (поточного та/або капітального ремонту), реконструкції об’єкта оренди – за окремою згодою орендодавця на підставі рішення сесії Дубовецької сільської ради;

- копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

тримання в належному технічному стані конструктивних  елементів об’єкта оренди та прилеглої території, забезпечення дотримання санітарно-екологічних норм, протипожежних заходів та заходів цивільної безпеки відповідно до вимог чинного законодавства.

Орендар, в якого закінчився договір має переважне право на заключення такого договору оренди, яке реалізується шляхом участі  орендаря в аукціоні. 

Письмова згода на передачу майна  в суборенду, згідно ст. 169

Немає.

Вимоги до орендаря

Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Контактні дані (номер телефону і адреса електронної пошти) працівника балансоутримувача для звернень про ознайомлення з об’єктом оренди.

 

 

Бойко Оксана Йосифівна, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Дубовецької сільської ради, тел. 0986014911, e-mail: dub_ekonom@ukr.net

Час і місце проведення огляду об’єкта: у робочі дні з 8.00 до 17.00 год., п’ятниця – з 8.00 до 16.00год, обідня перерва з 12.00 до 13.00год.

 

Інформація про аукціон та його умови

Дата аукціону

Дата аукціону 08.11.2021 року. Час проведення аукціону встановлюється електронною торговою системою відповідно до вимог Порядку проведення електронних аукціонів.

Спосіб аукціону

Електронний аукціон відбувається в електронній торговій системі Прозорро.Продажі через авторизовані електронні майданчики. Орендодавець для проведення та організації аукціону використовує електронний майданчик «СМАРТТЕНДЕР».

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні

 

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні  встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону, грн

7,94 грн. (1% від стартової орендної плати)

Розмір гарантійного внеску, грн

3000,00

Розмір реєстраційного внеску, грн

600,00

Кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій

За рішенням орендодавця  3.

Посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора, на якій зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними орендарями гарантійних та реєстраційних внесків

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків реєстраційних внесків потенційних орендарів та проведення переможцями аукціонів розрахунків за орендовані об'єкти

Банк одержувача: Казначейство України (ел. адмін. подат.)

Код згідно з ЄДРПОУ 37951998

Одержувач:  ГУК в Івано-Франківській області  / ТГ Дубівці/ 24060300

Рахунок №  UA918999980314090544000009630   (для перерахування реєстраційного внеску)

 

Банк одержувача: Казначейство України (ел. адмін. подат.)

Код згідно з ЄДРПОУ 37951998

Одержувач:  ГУК в Івано-Франківській області  / ТГ Дубівці/ 24060300

Рахунок №  UA918999980314090544000009630   (для перерахування гарантійного внеску)

Період між аукціоном та аукціоном із зниженням стартової ціни, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій

20-35 календарних днів з дати оприлюднення оголошення електронною торговою системою про передачу майна в оренду

 

 

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання в алфавітному порядку на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Розмір авансового внеску, грн..

Дві  місячні орендні плати

Сума забезпечувального депозиту, грн..

6000,00 грн. (дві місячні орендні плати, але в будь якому разі у розмірі не меншому, ніж розмір мінімальної заробітної плати станом на перше число місяця, в якому укладається договір)

Проєкт договору

Додається до оголошення про передачу нерухомого майна в оренду

Інша додаткова інформація

Чи зобов’язаний орендар компенсувати витрати, пов’язані з проведенням незалежної оцінки

НІ

Витрати, які зобов’язаний компенсувати орендар, пов’язані з укладенням охоронного договору, грн

Відсутній

Чи має орендар компенсувати балансоутримувачу сплату земельного податку за користування земельною ділянкою, на якій розташований об'єкт оренди (будівля, її частина або споруда, до складу якої входить об'єкт оренди)

НІ

Витрати, які зобов’язаний компенсувати орендар

 

Умовні скорочення:
Закон - Закон України "Про оренду державного та комунального майна";
Постанова - постанова Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 "Деякі питання оренди державного та комунального майна";
Порядок - Порядок передачі в оренду державного та комунального майна, затверджений Постановою.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар

Інші оголошення

Всі оголошення