23 жовтня 2021 року у Дубовецькій територіальній громаді відбулося відкриття Амбулаторії ЗПСМ в с. Дубівці.

  • 997

Фото без опису

   У Дубовецькій територіальній  громаді 23 жовтня 2021 року відкрили сучасну амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Дубівці, яка стане медичним осередком для двох тисяч жителів громади. 

Привітати жителів села та мешканців громади з відкриттям нової амбулаторії завітали голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, народний депутат України Ігор Фріс, керівник Первинної ланки медицини, головний лікар Іван Цибух.

Голова громади Павло Андрусяк та поважні гості у своїх вітальних промовах подякували усім, хто доклав чималих зусиль, щоб сьогодні мешканці села громади змогли отримувати якісні медичні та адмінпослуги в комфортних умовах. 

Будівництво амбулаторії нового типу було розпочате у 2020 році, тому відкриття для жителів села Дубівці – це дуже важлива подія – тепер вони матимуть змогу отримувати якісну та доступну медицину. У приміщенні нової амбулаторії діють два кабінети лікаря, кабінет щеплення, процедурна, стерилізаційна, сестринська та господарські приміщення. Також для закладу придбали службовий транспорт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар