23 жовтня 2021 року у Дубовецькій територіальній громаді відбулося відкриття Добровільної пожежної команди в с. Лани

  • 885

Фото без опису

     У селі Лани 23 жовтня  2021року було відкрито Добровільну пожежну команду у складі шести осіб, які  надаватимуть допомогу для семи тисяч населення громади.

Відтепер на сторожі спокою та захисту мешканців громади стоятимуть рятівники новоствореної добровільної пожежної команди.

На урочистих заходах були присутні: голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, народний депутат України Ігор Фріс, начальник Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області Володимир Чернецький, голова Дубовецької територіальної громади Павло Андрусяк, депутати Івано-Франківської обласної ради Аріна Сивак та Марія Савка.

Депутати, підприємці та керівники установ і організацій, які знаходяться на території Дубовецької територіальної громади, педагоги, учні, а також жителі села Лани та села Делієве.

Мали честь вітати Польську делегацію з воєводства Опольського - Дам'яна Салаву - президента Добровільної пожежної частини Кадлуба Туравського та Анджея Латусика- начальника Добровільної пожежної частини Кадлуба Туравського.

У серпні 2021 року рятівники з шести осіб обмінювались досвідом з польськими колегами, які ділилися не лише своїм досвідом,  а й обладнанням, яке стане в нагоді нашим рятувальникам для створення нового добровільного підрозділу.

Безпека мешканців населених пунктів громади є пріоритетним завданням Дубовецької територіальної громади, а відкриття місцевої пожежної команди дасть можливість місцевим рятувальникам оперативно та надійно працювати і звісно,  надавати допомогу  всім тим, хто її потребує.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису