Як рухатися вперед? Що сприяє розвитку освіти громади? Як поєднати слабкі сторони та можливості, щоб вдосконалити громаду? Завдяки проєкту Decentralization for Improved Democratic Education ми впевнені,що зможемо досягнути бажаних результатів.

  • 611

Фото без опису

   Освіта Дубовецької територіальної громади у своїй роботі поставила за мету врахування традицій та досягнень, потреб та очікувань місцевої спільноти , всебічний розвиток здобувачів освіти і прагнення до навчання впродовж життя. Завдяки проєкту Decentralization for Improved Democratic Education ми впевнені,що зможемо досягнути бажаних результатів.

26.10.2021р. на базі Дубовецького ліцею відбулося чергове засідання Робочої групи з написання Стратегії розвитку освіти ДУБОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА. Завдяки тісній співпраці представників українсько-швейцарського проєкту #DECIDE, а саме: національного експерта, координатора проєкту в Івано-Франківській області п. Оксана Руда та регіонального експерта-консультанта п.Марія Баран, а також членів Робочої групи з написання Стратегії вдалося обговорти слабкі та сильні сторони, загрози та можливості розвитку освіти в громаді. На даному засіданні було окреслено основні цілі та бачення розвитку освіти Дубовецької громади!
Ми ще раз переконалися, що тільки спільною командою зможемо створити інноваційний освітній простір у нашій громаді, адже разом ми - сила !!!

Проєкт Decentralization for Improved Democratic Education впроваджується DOCCU - Розвиток громадянських компетентностей в Україні та PHZH International Projects in Education - IPE за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису