Участь представників громади в акції «16 днів проти насильства»

  • 400

Фото без опису

У рамках відзначення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Івано-Франківській області реалізовано проєкт за підтримки Представництва в Україні Агентства у справах біженців ООН (УВКБ ООН) та ГО «Родина Кольпінга на Прикарпатті».

Мета проєкту – привернути увагу суспільства до насильства у сімї, жорстокого поводження з дітьми, а також розробити дієвий інструментарій, що запобігатиме цьому негативному явищу.

В результаті проведення ряду освітніх заходів та практичних семінарів для молоді територіальних громад Івано-Франківської області, було створено мультиплікаційний фільм на тему «Єднаймося проти насилля!». Мультиплікаційна стрічка, відзнята на професійній кінематографічній студії міста Києва, відображає ставлення молодих людей до проблеми насилля, запобігає формуванню насильницьких моделей поведінки у дитячому та молодіжному середовищах. 25 листопада 2021 року в Івано-Франківську за участю авторів та партнерів даного проєкту відбулася презентація мультфільму в приміщенні Університету Короля Данила. Під час презентації проведено брифінг ключових суб’єктів запобігання та протидії домашньому насильству. Участь у брифінгу взяли представники Дубовецької територіальної громади: начальник служби у справах дітей Дубовецької ТГ (Людмила Слюзар), учні Дубовецького ліцею (Анастасія Кудла, Марта Кухмістер, Андрій Торб’як).

Сподіваємось, що об’єднання зусиль інститутів громадянського суспільства та державних органів місцевого самоврядування сприятиме розширенню програм з протидії жорстокого поводження чи насильства над дітьми в нашій територіальній громаді та в регіоні.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар