Шановні керівники, депутати та працівники органів місцевого самоврядування!

  • 458

Шановні керівники, депутати та працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Становлення нашої країни як незалежної держави значною мірою пов’язане з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які шукають шляхів вирішення проблем і щоденних викликів, які вболівають за розвиток громади, дбають про її розквіт.  

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає кращого за рідну землю.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують ваші виборці та інші мешканці громади.

Тож бажаю усім міцного здоров’я, достатку та злагоди. Нехай професійність та досвід, творчий підхід до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку громади.

З повагою,

Голова Дубовецької територіально громади              Павло Андрусяк