Безпека взимку

  • 490

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

З настанням холодів кількість травм серед населення загалом, а також серед працівників підприємств та організацій зокрема, зростає. Саме тому важливо заздалегідь підготуватися до зимового періоду.

За мінусових температур погіршуються умови руху на дорогах. Холодна погода вимагає особливої пильності при користуванні опалювальними приладами, підвищує рівень небезпеки виникнення пожеж, вносить свої корективи в експлуатацію машин та механізмів. Все це впливає на зростання кількості травматичних випадків. Збільшення кількості нещасних випадків у осінньо-зимовий період пов’язане також і з людським фактором: при нехтуванні вимог інструкцій з охорони праці, невикористанні засобів індивідуального захисту, порушенні вимог безпеки під час експлуатації транспортних засобів та недотримання елементарних правил поведінки на дорогах. А ще ситуація ускладнюється через пандемію COVID-19.

Саме тому ми повинні докласти максимум зусиль для захисту свого життя в умовах зими та вжити всіх можливих заходів для профілактики поширення коронавірусної хвороби.

 

Бережіть своє життя, дотримуйтеся правил безпеки та будьте взаємоввічливі!  

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар