Проведено урочисте засідання новоствореної Дитячої Ради Івано-Франківського району

  • 989

Фото без опису

16 грудня 2021 року в залі засідань Івано-Франківської обласної ради відбулося Урочисте засідання новоствореної Дитячої дорадчої ради Івано-Франківського району, до якої увійшли переможці конкурсного відбору – представники від усіх територіальних громад. З вітальним словом до членів Ради звернулися голова Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр Ярощук та голова Івано-Франківської районної ради Василь Попович. Вони вручили посвідчення та подарунки членам Ради і побажали дітям бути активними захисниками прав та законних інтересів дітей. На першому засіданні розглянуті питання схвалення Положення про Дитячу дорадчу Раду, про обрання Голови Дитячої Ради та заступників, про комісії Дитячої Ради. В ході презентацій та відкритого рейтингового голосування більшістю голосів Головою Дитячої Ради на 2 роки обрано представницю від Дзвиняцької сільської ради територіальної громади Тетяну Фединяк, заступниками – представницю від Більшівцівської селищної ради територіальної громади – Анастасію Кульчицьку та представницю від Єзупільської селищної ради територіальної громади – Віру Білан. Обрані також Голови комісій Дитячої Ради.

Комісію з питань розвитку дитячих організацій, органів дитячого самоврядування та підтримки дитячих соціальних програм очолив представник Тисменицької міської ради територіальної громади Любомир Ходань.

Комісію з питань захисту прав та законних інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, розвитку сімейних форм виховання дітей очолила представниця Дубовецької сільської ради територіальної громади Анастасія Кудла.

Комісію з питань профілактики негативних явищ та правопорушень, запобігання насильству над дітьми очолила представниця Обертинської селищної ради територіальної громади Діана Томин.

Комісію з питань проведення культурно-просвітницьких заходів, забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей очолив представник Івано-Франківської міської ради територіальної громади Арсеній Карпець.

В ході засідання Ради обговорено план заходів та проведення засідань Дитячої Ради на наступний 2022 рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар