Щодо проведення звіту сільського голови

  • 583

Фото без опису

Шановні жителі Дубовецької територіальної громади!

Відповідно до пункту 7 статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою інформування мешканців Дубовецької територіальної громади та забезпечення належного рівня прозорості, відкритості діяльності виконавчого органу Дубовецької сільської ради, оголошуємо 20 лютого 2022 року попередньо планується проведення звіту сільського голови Андрусяка Павла Васильовича про роботу ради та її виконавчого комітету за 2021 рік. Звіт відбудеться в приміщенні Будинку культури с. Дубівці за адресою пл. Незалежності, 2 с. Дубівці.

В разі якщо станом на 20 лютого Івано-Франківська область залишиться в «червоній карантинній зоні», з метою дотримання карантинних вимог, звіт сільського голови буде опубліковано на офіційному сайті Дубовецької територіальної громади 21 лютого 2022 року у письмовому вигляді та у вигляді відеозапису, або ж буде визначена інша дата проведення даного заходу.

Пропонуємо Вам подати питання, на які б Ви хотіли почути відповідь при щорічному звіті  сільського голови. Подати свої питання ви можете:

1 Особисто занести своє письмове запитання в адміністративне приміщення в своєму старостинському окрузі та залишити його старості, працівнику ЦНАП;

2. Відправити запитання на офіційну електронну адресу Дубовецької сільської ради - dubivtsirada@ukr.net;

3. Надіслати своє запитання на в мережі Facebook на сторінці свого старостинського округу або ж на сторінці Дубовецької територіальної громади.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар