Дата проведення звіту сільського голови ЗМІНЮЄТЬСЯ

  • 234

Фото без опису

Шановні жителі Дубовецької територіальної громади!

Відповідно до пункту 7 статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою інформування мешканців Дубовецької територіальної громади та забезпечення належного рівня прозорості, відкритості діяльності виконавчого органу Дубовецької сільської ради, 20 лютого 2022 року попередньо планувалось проведення звіту сільського голови Андрусяка Павла Васильовича про роботу ради та її виконавчого комітету за 2021 рік.

Однак, у зв’язку із тим, що Івано-Франківська область залишається в «червоній карантинній зоні», з метою дотримання карантинних вимог, звіт сільського голови переноситься та попередньо планується провести 06 березня 2022 року о 13 год. 30хв. в приміщенні Будинку культури с. Дубівці. Дата звітування може бути змінена у разі залишення Івано-Франківської області в «червоній карантинній зоні».

Додатково також повідомляємо та пропонуємо Вам подати питання, на які б Ви хотіли почути відповідь при щорічному звіті  сільського голови. Подати свої питання ви можете:

1. Особисто занести своє письмове запитання в адміністративне приміщення в своєму старостинському окрузі та залишити його старості, працівнику ЦНАП;

2. Відправити запитання на офіційну електронну адресу Дубовецької сільської ради - dubivtsirada@ukr.net;

3. Надіслати своє запитання в мережі Facebook на сторінці свого старостинського округу або ж на сторінці Дубовецької територіальної громади.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар