До уваги мешканців Дубовецької територіальної громади

  • 376

Фото без опису

Вельмишановне панство. Ми живемо в умовах воєнного часу. Тому інформуємо вас:

- у разі повітряної тривоги на території громади будуть лунати сирени та дзвонити церковні дзвони. Виключіть світло, газ, візьміть необхідні документи, гроші, речі першої необхідності та якнайшвидше відправляйтесь в укриття (підвали, півниці, льохи). Виходьте з укриттів не скоріше ніж через 10 хвилин після того як перестали лунати сирени та дзвони.

При прийомі Вами переселенців (біженців) задля їх безпеки та безпеки жителів громади повідомте про даний факт Дубовецьку сільську раду (старосту). При кожному старостинському окрузі утворено місцеві оперативні штаби, а старости призначені керівниками даних оперативних штабів. Всі питання які Вас турбують вирішують старости. Зокрема, староста повинен зареєструвати приїзджих осіб, взявши при цьому у них копію документу, який посвідчує їх особу. У разі відмови надати документи, які посвідчують особу староста вправі викликати екіпаж поліції для отримання даних документів.  

В разі, якщо Ви зустріли чи помітили невідомих Вам людей, які роблять фотографії, ведуть відео-зйомку, ведуть себе підозріло, роблять різного роду помітки, бажають залишити підозрілі сумки та пакети, запускають дрони негайно повідомте про даний факт свого старосту та подзвоніть в поліцію. А помітки знищіть шляхом засипання їх землею.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар