Дубовецька територіальна громада отримали комп’ютерну техніку від ІТ- компанії ЕРАМ

  • 708

Фото без опису

Зметою поліпшення ефективності роботи, підвищення зручності, що найбільш відповідають потребам відвідувачів у військовий стан, для Центру надання адміністративних послуг, найбільша ІТ-компанія в Україні – EPAM Ukraine передала комп'ютерну техніку Дубовецькій тергромаді.

«Ми продовжуємо впровадження цифрових трансформацій у територіальних громадах області. Щодня виникають нові задачі, що потребують новітнього обладнання та програмного забезпечення. Враховуючи потреби забезпечення сталої роботи центрів надання адмінпослуг, ІТ-компанія ЕРАМ своїми можливостями підтримує громади Івано-Франківської області. Дякуємо компанії за важливу технічну допомогу», – наголосив заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко.

«Передусім, EPAM – компанія, що надає багато можливостей для релокації ІТ-спеціалістам, забезпечує всебічну підтримку у питаннях, що пов'язані з переїздом та облаштуванням в іншій локації. Адже ЕРАМ – це світова спільнота ІТ спеціалістів найрізноманітніших напрямків. Тому, наша ціль на локальному рівні підтримати територіальні громади Прикарпаття та налагодити подальшу співпрацю у сфері цифрової освіти, навчання, профорієнтаційна робота та підвищення кваліфікації для розвитку ІТ-сфери», – зауважив виконуючий обов'язків голови Івано-Франківської локації компанії ЕРАМ Михайло Шелудяков. Окрім того, зазначимо, що у ЦНАПі Дубовецької ТГ зареєстровано понад 500 внутрішньо переміщених осіб та оформлено 244 заяви на фінансову допомогу від держави.

Фото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар