Літня школа «Нове покоління» у Дубовецькій територійальній громаді.

  • 582

         Фото без опису

    Літо вже повноцінно вступило в свої права, тому саме час відірвати дітей від телевізорів, комп’ютерів та використати час літніх канікул для забезпечення максимального відпочинку. А коли відпочинок з користю, пізнанням та навчанням, то – це неабияк добре.

Літня школа – це інноваційна модель освіти школярів, яка ефективно поєднує отримання додаткових знань з питань безпеки життєдіяльності, туристично-краєзнавчої, пожежно-рятувальної роботи і закріплення отриманих знань та навичок на практиці.

14.06.2022 року, на базі Деліївської філії Дубовецького ліцею Дубовецької сільської ради відбулося урочисте відкриття літньої школи "Нове покоління" з благословення о. Михайла. З вітальними словами для дітей  виступили: народний депутат України Ігор Фріс,  голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, начальник управління ДСНС в Івано-Франківській області, Полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький та голова Дубовецької територіальної громади Павло Андрусяк.

У літній школі з дітьми працюють вихователі, вожаті та волонтери. Розпорядок дня включає цікаві ігри, обговорення, навчальні проєктки та екскурсії. Досить цікавою була поїздка  у село  Маріямпіль, де для діток провели екологічну мандрівку, під час якої кожна група отримала картку із назвою рослини, яка росте на території, і до кінця дня діти мали розробити проєкти про дану рослину та захистити їх. Кожен старався, працював, втілював свої ідеї та пропозиції. День завершився на радісних емоціях та в очікуванні нових подій.

І ось, новий день – нові враження. Поїздка в село Озерце. Спортивні змагання, веселощі та подарунки уже чекали дітей.  До кінця дня ще культурно-розважальна програма, шоу з кольоровими фарбами та ін. Що ще чекає наших дітей у літній школі, побачимо, та це точно важливе і потрібне для наших найдорожчих!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису