28 липня 2022 року у селі Дубівці відбувся благодійний концерт "Рука допомоги піснею".

  • 730

Фото без опису

     28 липня 2022 року у селі Дубівці відбувся благодійний концерт «Рука допомоги піснею» для підтримки Збройних Сил України.

Відділ культури, молоді та спорту висловлює подяку усім, хто був присутній на цьому заході та відгукнувся на допомогу нашим захисникам. Окрема подяка вокалістам: Оксані Романюк, Ірині Шегеді,  Ангелінці Гишці, Марточці Тихолоз, гурту «Будьмо», гурту «ADORO» та молодіжному хору с. Дубівці, керівником якого є Дмитро Котович.

Нація, яка під час війни співає, точно непереможна! Ми щиро дякуємо виконавцям української, духовної, рідної пісні за настрій, щиро дякуємо за підтриманий бойовий дух. Ви подарували неймовірні емоції, яких так бракує, адже всі ми пригнічені війною. Але мистецтво повертає жагу до життя і до боротьби. Ми мріємо про концерти на території громади та по всій Україні до Дня Перемоги, перемоги України над російським загарбником.

Наші добрі справи, які ми робимо разом – велика сила і саме такими заходами, ми допомагаємо нашій державі, нашим воїнам, які тримають небо заради дітей, заради нас.

Підрахунок коштів на благодійному заході провели мешканці села Дубівці: Терноль Марія Михайлівна,  Куцій Василь Петрович та Журба Дарія Анатоліївна. Сума зібраних коштів складає – 21 758 грн. Підприємець Павлюченко Віталій, який для наших діток привіз батути, карусель, тощо, також у нашу скриньку пожертвував 800 грн. Тому, загальна сума коштів складає – 22 558 грн. Якщо хтось має бажання долучитися до збору коштів, може звертатися у відділ культури Дубовецької сільської ради, де знаходиться скринька для пожертв на потреби воїнів села Дубівці. Згодом звіт про використані кошти буде висвітлено на сайті Дубовецької територіальної громади.

З нами Бог! Все буде Україна!