Профілактичний виїзд начальника Служби у справах дітей в Тустанський та Ланівський старостинські округи

  • 895

Фото без опису

28 липня 2022 року  начальником служби у справах дітей Дубовецької сільської ради організовано та проведено профілактичний виїзд в Тустанський та Ланівський старостинські округи.

Виїзд проведено з метою обстеження умов проживання сімей, в яких проживають  діти,  що   опинилися  в   складних    життєвих   обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей. Під час виїзду було обстежено умови проживання і утримання дітей, здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, розвиваючим приладдям, про що складено акти обстеження житлово-побутових умов дітей.

З усіма батьками, опікунами дітей проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав. Також  попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.    


  УВАГА!
 Якщо ви володієте інформацією про осіб/сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, про батьків, які недобросовісно виконують свої батьківські обов’язки, прохання звертатися за телефоном Служби у справах дітей Дубовецької  сільської ради
 0973323253
 Не будьте байдужими!
 Піклуйтесь про близьких

Фото без описуФото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар