Шановні мешканці  Дубовецької громади! Від щирого серця вітаємо всіх з Днем Державного Прапора України!

  • 577

Фото без опису

Шановні мешканці  Дубовецької громади!

     Від щирого серця вітаємо всіх з Днем Державного Прапора України!

Сьогодні ми вшановуємо синьо-жовтий стяг – головну святиню нашої державності, уособлення нашого національного духу і непереможності. Нині прапор став символом незалежності, свободи і гідного майбутнього України. У ньому відображений наш великий народ, все світове українство.

День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий героїчний, часом, трагічний шлях.

Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор. 

Дякуємо нашим мужнім воїнам, які зараз боронять країну в запеклій боротьбі та всім, хто докладає зусиль для перемоги вільної незалежної держави.

Вічна пам'ять і слава всім, хто загинув за Україну! 

Переконані, що завдяки мужності українського народу ми зможемо гідно пройти ці важкі випробування й обов’язково вистоїмо. 

Бажаємо всім нам бути гідними пам'яті тих, хто працею, здоров'ям, а часто й  життям виборювали незалежність нашої країни,  створювали славу і велич Державного прапора України!

З Днем Державного Прапора вас, дорогі українці та мешканці громади!