19.09.2022 начальником служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмилою Слюзар організовано та проведено профілактичний виїзд в Тустаньський старостинський округ

  • 216

19.09.2022 начальником служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмилою Слюзар організовано та проведено профілактичний виїзд в Тустаньський старостинський округ. 
Виїзд проведено з метою обстеження умов проживання сімей, в яких проживають  діти,  що   опинилися  в   складних    життєвих   обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей. 

Перевірено умови проживання, утримання та виховання дітей, здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, розвиваючим приладдям, про що складено акти обстеження житлово-побутових умов дітей. 

З батьками, опікунами дітей проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав. Також попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.    

 УВАГА!

Якщо ви володієте інформацією про осіб/сімей, які опинилися в
складних життєвих обставинах, про батьків, які не виконують
свої батьківські обов’язки, прохання звертатися за н.т
начальникаСлужби у справах дітей Дубовецької сільської 
ради
0973323253
Не будьте байдужими!
Піклуйтесь про близьких!