Ярмарок вакансій – найкоротший шлях до працевлаштування

  • 202

 

«Сьогодні основна діяльність служби зайнятості спрямована на якісне задоволення потреб роботодавців в кваліфікованому персоналі та максимально оперативне працевлаштування шукачів роботи та безробітних осіб, в т.ч. внутрішньо переміщених. В час війни місцеві та релоковані на Прикарпаття підприємства продовжують тримати економічний фронт країни та, не зважаючи на складні умови, зберігають гідні умови праці та заробітну плату», - зазначила у своєму виступі заступник директора-начальник відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості Ольга Шевчук.

Саме з цією метою 9 листопада 2022 року за сприяння Івано-Франківського міського центру зайнятості та громадської організації «Д.О.М.48.24» на базі Університету Короля Данила проведено ярмарок вакансій.

Захід відбувся у рамках проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Д.О.М.48.24».

До участі у заході було запрошено більше 20 роботодавців та понад 150 осіб, які шукають роботу. Всі відвідувачі в рамках заходу мали змогу ознайомитись з презентаціями підприємств-учасників, пройти співбесіди з роботодавцями, отримати практичні поради щодо працевлаштування, а також взяти участь у майстер-класах.

Якщо ви також шукаєте роботу або ж маєте потребу в працівниках, зверніться в будь-яку філію Івано-Франківського обласного центру зайнятості чи Івано-Франківський міський центр зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням http://surl.li/cbiiq).

Для пошуку роботи скористайтеся сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості (https://jobportal.dcz.gov.ua).

Також ви можете переглянути актуальні вакансії на сайті обласної служби зайнятості, перейшовши за посиланням http://surl.li/cbccq або на телеграм-каналі https://t.me/robota_frankivsk_robota.

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

 

Інші інформування

Всі інформування