В березні 2023 року начальником служби у справах дітей Людмилою Слюзар спільно з фахівцем соціальної роботи відділу надання соціальних послуг Дубовецької сільської ради Іриною Кузів здійснено виїзд в Тустанський ліцей, де проведено роз’яснювальну

  • 116

Інформація про агресивних підлітків блискавично шириться в ЗМІ. Серед батьків зростає занепокоєння. Одні порівнюють підліткову активність зі смертельною грою «Синій кит», інші заговорили про нову підліткову субкультуру «Редан».  Дехто називає це небезпечним флешмобом із російським корінням. Учасників повязують із відомим аніме-серіалом «Хантер ікс хантер», в якому є бандитське угрупування під назвою  «Редан». Символами підліткової «ПВК» Редан є  чорний колір, павуки та цифра 4.  Як стверджують психологи, такий рух дуже швидко поширюється серед підлітків. В нашій країні триває війна, і ворог намагається використати будь- яку можливість, щоб розколоти суспільство…То ж, зараз московити хочуть використати наших дітей, впливаючи на їхню свідомість.

  З метою  попередження негативних проявів у дитячому та учнівському середовищі  в березні 2023 року начальником  служби у справах дітей Людмилою Слюзар спільно з фахівцем соціальної роботи  відділу надання соціальних послуг Дубовецької сільської ради  Іриною Кузів здійснено виїзд в Тустанський ліцей, де проведено роз’яснювальну роботу  із учнями старших класів  щодо  підвищення рівня обізнаності дітей  із даною проблемою.

Шановні батьки! Приділяйте більше уваги у спілкуванні із своїми дітьми. Якщо ви помітили зміни в поведінці дитини, важливо це проговорювати. У відкритих щирих стосунках ці зміни будуть помітними - дитина може бути тривожною, агресивною, закритою. Звичайно, що неможливо вберегти від усього, але родина із відкритим щирим спілкуванням має менші ризики  до негативних проявів у дітей.


Фото без опису

Фото без опису