Онлайн-консультації щодо Програми Interreg NEXT «Польща-Україна 2021-2027»

  • 139

 

У рамках початку програми Interreg NEXT «Польща-Україна 2021-2027» (далі – Програма) 1-2 лютого 2023 р. у м. Люблін (Польща) відбулося перше засідання Моніторингового комітету Програми, на якому було прийнято рішення про проведення першого конкурсу проектних пропозицій.

Бюджет Програми складає 208 млн євро. Територія Програми в Україні охоплюватиме Івано-Франківську, Закарпатську, Тернопільську, Волинську, Львівську та Рівненську області.

 

Проекти у Програмі реалізовуватимуться за пятьма пріоритетами: довкілля, здоровя, туризм, співпраця та кордони. Перший конкурс проектних пропозицій розпочнеться у травні 2023 року.

З метою забезпечення якісної та своєчасної подачі проектних пропозицій від України у рамках Програми, Секретаріатом Кабінету Міністрів України 5 квітня 2023 р. об 11 год. планується проведення онлайн-консультацій щодо презентації особливостей майбутніх конкурсів проектів для потенційних партнерів.

Заінтересованими учасниками можуть бути державні органи, органи місцевого самоврядування, територіальні громади, наукові інститути, навчальні заклади, агенції регіонального розвитку, природні парки, інші неприбуткові організації, що знаходяться на прийнятній території Програми (Івано-Франківська, Закарпатська, Тернопільська, Волинська, Львівська та Рівненська області).

Для реєстрації необхідно до 31 березня 2023 р. заповнити google-форму:

https://docs.google.com/forms/d/1Z0Q19yoNJpBoPcIN_3Twgp2k-vdZISsh2OhS1oIO91I/edit .