Про конкурсну комісію з проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Дубовецької територіальної громади.

  • 137

Фото без опису

Відповідно до рішення виконавчого комітету Дубовецької сільської ради від 21 вересня 2023 року «Про затвердження положення та персональний склад конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Дубовецької територіальної громади» затверджено склад конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Дубовецької територіальної громади.

Пропонуємо бажаючих осіб територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення, а також посадові особи відповідного органу місцевого самоврядування та/або виконавчої влади (за згодою), зазначених в абзаці першому 6 пункту постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 №918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів», долучитися до роботи комісії.

Особи, які бажають взяти участь в роботі конкурсної комісії, повідомляють голові конкурсної комісії про цей намір не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу, який відбудеться 27.10.2023р. в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту чи письмово: Дубовецька сільська рада, 77172, с. Дубівці, площа Незалежності, 2, e-mail:  dubivtsirada@ukr.net