Турбота про дітей та захист їхніх прав - у пріоритеті.

  • 91

Фото без описуФото без описуФото без опису

Турбота про сім’ю, родину, попередження складних життєвих обставин, здійснення соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського піклування, дітей, які опинились у складних життєвих обставинах , надання підтримки  родинам, що переживають важкі часи, в той час, коли їх близькі захищають незалежність України, є першочерговим напрямком роботи Служби у справах дітей Дубовецької сільської  ради.

26 жовтня 2023 року начальник служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмила Слюзар, разом із благодійниками Церкви Євангельської «Джерело Благословінь» відвідали та надали гуманітарну допомогу ( продукти харчування, дитячий  одяг, взуття, іграшки ) сім’ям, що перебувають в складних життєвих обставинах. А також з допомогою завітали і до Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в с.Мединя.

Дякуємо партнерам – благодійникам та людям, які згуртувалися і допомагають один одному, підставляючи своє  плече у цей важкий для всіх нас час. Нехай щедрість і милосердя сердець примножуються з кожним днем у всіх, хто небайдужий до дітей, хто хоче подарувати їм радість і щирість душі.