Проведено обласну мистецько-патріотичну акцію "Незламна мужність поколінь".

  • 42

Фото без опису

12 листопада 2023 року у Будинку культури с.Дубівці проведено обласну мистецько-патріотичну акцію "Незламна мужність поколінь". Захід провели з метою відзначення 80-ої річниці УПА та прославлення українських захисників.

З вітальним словом до учасників звернулись сільський голова Дубовецької територіальної громади Павло Андрусяк, отець Артем Левицький, начальник відділу культуру молоді та спорту Дубовецької громади Уляна Вовчук та завідувач відділу аматорської творчості Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Олександр Заставний.

Під час мистецько-патріотичної акції, яка відбулася у залі Дубовецького Будинку культури, всі присутні змогли переглянути духовно багату та мистецько насичену концертну програму, в якій взяли участь творчі колекти клубних закладів громади.

Голова громади Павло Андрусяк, проінформував про закінчення збору на квадрокоптер для бійця з села Дубівці, який вдалось закрити в четвер 9 листопада, та оголошено про початок нового збору на прилад нічного бачення для військовослужбовця, жителя села Дубівці. За вчорашніми результатами благодійного ярмарку-виставки вдалося зібрати 10723 грн. Збір продовжується.

Величезна вдячність всім хто долучився до допомоги в організації даного заходу, всім хто поділився частинкою своєї щирої творчої душі зі сцени, всім хто не пошкодував свого часу і прийшов підтримати наш "мистецький фронт", всім хто виявив бажання допомогти нашим захисникам.

Разом ми сила! Слава Україні!