День святого Миколая в с.Дубівці

  • 69

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

День святого Миколая – одне з найсвітліших і найулюбленіших свят і для малечі, і для дорослих. На нього чекають мільйони дітей в усьому світі, адже окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов.

Традиційно до Дня святого Миколая маленькі жителі Дубовецької територіальної громади: діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти охоплені інклюзивним навчанням, які найбільше потребують уваги, піклування та підтримки отримали подарунки. Аби нагадати малюкам, що Святий Миколай надзвичайно добрий та справедливий і пам’ятає про кожну дитину, 06.12.2023 завдяки спільній роботі начальника служби у справах дітей Людмила Слюзар, Молодіжний центр «Крок за кроком".Дубовецької сільської ради, драматичним гуртком «Простір Опілля» с. Дубівці , Відділ культури, молоді та спорту Дубовецької сільської ради,було організовано свято «Миколай для кожної дитини».

Кожна дитина отримала подарунковий набір, який був зібраний спільними зусиллями Дубовецької сільської ради, ПРАТ «Івано-Франківськцемент», підприємцями - Михайлом Залецьким, Артуром Пилюком та Михайлом Вовчуком.

Всі діти сподіваються на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Дякуємо всім, хто долучився до здійснення мрій дітей🎄