Послуга з формування життєстійкості: що? де? коли?

  • 51

Фото без описуФото без описуФото без опису

У чому сутність послуги?

 

Проєкт покликаний підтримати українців. Саме тому, в рамках надання послуги учасники опанують навички зниження рівня стресу і тривожності, самодопомоги і першої психологічної допомоги близьким.

Особлива увага приділятиметься розвитку батьківських навичок та догляду за дітьми. А також – психологічній роботі з військовослужбовцями, ветеранами і їхніми родинами.

 

Крім того, послуга передбачає навчання волонтерів та допомогу в координації їхньої діяльності.

 

Проєкт є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я, ініційованої  Першою леді Оленою Зеленською.

Партнерами проєкту виступають: Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Агропромхолдинг Астарта-Київ, Благодійний фонд "Повір у себе" та інші.

Хто може стати надавачем послуги в межах проєкту?

 

Надавачем послуги з формування життєстійкості можуть бути юрособи та ФОПи, включені до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, які мають або можуть сформувати команди фахівців у кількості відповідно до чисельності населення громади. Така команда має включати: соціальних менеджерів, психолога та соціального працівника.

Конкурсний відбір надавачів проводить Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю. Більше деталей про конкурсну заявку, критерії та дедлайни - читайте за лінком.

Аби долучитися до онлайн-консультацій для надавачів, які проходять щоп'ятниці о 15:00, заповнюйте форму онлайн реєстрації: https://forms.gle/grcffnZ6ejWyiLd19