Дякуємо за підтримку і розвиток добровільних пожежних команд в Україні.

  • 92

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Дорогі наші польські та німецькі друзі Teresa Tiszbierek, Andrzej Latussek, Daniel Brose, Jan von Bergen, Maximilian Rudzki!
В часі Різдвяних свят хочемо вам подякувати за підтримку і розвиток добровільних пожежних команд в Україні. Всього за два роки у партнерстві з вами ми пройшли шлях від створення першої ДПК в селі Лани Дубовецької громади до створення Асоціації добровільних пожежних команд Івано – Франківської області.
Завдяки вашій допомозі, яку ми отримали у грудні 2023 року, Асоціація змогла підтримати одразу п’ять ДПК, які створені, або перебувають у процесі створення в громадах, що стали засновниками Асоціації ДПК Івано – Франківської області: Дубовецька ТГ, Більшівцівська ТГ, Букачівська ТГ, Бурштинська ТГ та Єзупільська ТГ.
Від усіх наших громад щиро дякуємо вам, дорогі наші друзі і партнери, за таку важливу підтримку у надзвичайно непростий для України час. Віримо у нашу спільну справу. Сподіваємося на подальшу співпрацю для розвитку добровільного рятівництва в Україні.
З повагою та щирою подякою:
Володимир Шенкевич – голова Асоціації ДПК Івано – Франківської області
Василь Саноцький – голова Більшівцівської ТГ
Олександра Вітер – голова Букачівської ТГ
Василь Андрієшин – голова Бурштинської ТГ
Павло Андрусяк – голова Дубовецької ТГ
Ігор Лукашевич – голова Єзупільської ТГ