Центром надання адміністративних послуг Дубовецької сільської ради проводиться уточнення та актуалізація даних про зареєстрованих осіб у населених пунктах нашої громади.

  • 76

Фото без опису

Центром надання адміністративних послуг Дубовецької сільської ради проводиться уточнення та актуалізація даних про зареєстрованих осіб у населених пунктах нашої громади.

Відсутність даних в РТГ надалі унеможливлює для громадян отримання електронних публічних послуг згідно Закону України від 05.11.2021 року № 1871-ІХ «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні».

Реєстр територіальної громади наповнюється щоденно.

Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, спеціалісти Центру надання адміністративних послуг вносять зміни та оновлюють дані в Реєстрі.

Проте залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились або інформація в реєстрі взагалі не актуалізована.

Зокрема звертаємо увагу, що відомості про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей в РТГ майже відсутні.

Спеціалістами ЦНАП проводиться уточнення та актуалізація даних про зареєстрованих осіб у кожному населеному пункті нашої громади.

Для перевірки чинних електронних даних необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг в с.Тустань або старостинських округів за місцем реєстрації з метою уточнення: чи всі зареєстровані у житловому приміщенні мешканці внесені до Реєстру; чи правильно занесені до Реєстру персональні дані мешканців; внести в базу даних неповнолітніх.

Тільки після повної актуалізації даних в електронному Реєстрі жителі громади зможуть отримувати Витяг про місце реєстрації.

При зверненні для уточнення та актуалізації даних при собі потрібно мати оригінали документів: паспорт громадянина України (ID-картку); ідентифікаційний код ; свідоцтво про народження ( для дітей до 14-ти років).

Просимо прийти для актуалізації даних якнайшвидше, щоб швидко та зручно отримувати послуги!

Інші цнап

Всі цнап