Допомога ЗСУ

  • 57

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, саме активна громадська позиція наших медухівчан , небайдужість та невтомна праця додає віри в те, що в нашій державі запанує мир та спокій.

Медухівський старостинський округ пишається своїми жителями за їхню неймовірність , щиросердечність за те, що не чекаючи винагород і визнання вони об’єдналися і допомагають посилювати наше військо.

Так, до дня святого Миколая відправлено нашим воїнам ЗСУ святкові посилки з теплими речами та смаколиками.

З ініціативи молоді села організовано різдвяний Вертеп. Кошти коляди направлені на потреби нашим воїнам односельчанам, які захищають рідну землю від московитів.

За ці кошти та пожертву сім’ї загиблого Філя Івана Романовича придбано два тепловізора на суму 150000 грн., один з них буде відправлено Торгонському Станіславу Дмитровичу в район Соледару.

А на прохання військовослужбовця Вітовського Володимира Євгеновича, за кошти небайдужих жителів нашого села, закуплено та відправлено портативну електростанцію на суму 38000 грн.

За сприяння волонтерів Дубовецької сільської ради придбано старлінк вартістю 22000 грн. Слободяну Володимиру Михайловичу, який боронить східні рубежі України.

Не залишили без уваги і своїх воїнів Володимира Варнаву, Василя Мислюка та Василя Чорнія. Святкову посилку з домашніми пирогами, мясними виробами, духмяним медом, солодощами та медикаментами організували та передали молоді господині села Медуха на Запоріжський напрямок нашим захисникам.

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Низький уклін усім небайдужим людям , завдяки яким наші воїни вистоять і переможуть.

Дякуємо за милосердя та добросердечність. Слава Україні!

Інші статті

Всі статті