ДИТЯЧІ МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ

  • 94

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні в Дубовецькому ліцеї відкрили оновлену після ремонту спортивну залу. На захід завітали поважні гості - голова обласної війської адміністрації Світлана Онищук, її заступниця Людмила Сірко, керівник департаменту освіти, науки і молодіжної політики ОДА Віктор Кімакович.

У вітальному слові голова Дубовецької територіальної громади Павло Андрусяк наголосив, що розвиток освіти в громаді є в пріоритеті. І про це свідчать реальні справи. Минулого року здійснено перекриття даху на приміщенні Тустанської школи, зараз такі ж роботи проводяться в Маріямполі. У Дубовецькому ліцеї за підтримки ОДА відремонтовано спортивну залу, планується оновити шкільні харчоблок та їдальню. Крім цього, у даний час активно проводиться реконструкція приміщення дитсадка "Дубочок".

"Впевнений, що ми робимо важливу справу, коли інвестуємо в освіту в час війни. І це надзвичайно символічно, адже діти - наше майбутнє, яке буде розбудовувати Україну",- сказав очільник громади.

Світлана Онищук привітала ліцеїстів з гарною подією та пообіцяла підтримку керівництву громади в реалізації заходів розвитку освіти.