Черговий профілактичний рейд

  • 80

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Відбувся профілактичний рейд щодо попередження бездоглядності, безпритульності та жорстокого поводження стосовно дітей

22.01.2024 року, Людмилою Слюзар-начальником служби у справах дітей Дубовецької сільської ради, спільно з Зоряною Городецькою-старшим інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції відділу поліції №3 м.Галич Івано-Франківського РУПГУНП в Івано-Франківській області, майором поліції та Михайлом Пшеничняком-старшим дільничним офіцером поліції ВП №3(м.Галич) організовано та проведено профілактичний виїзд в Тустанський, Ланівський старостинські округи, село Дубівці.

Виїзд проведено з метою обстеження умов проживання сімей, в яких проживають діти, що опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей. Перевірено умови проживання, утримання та виховання дітей, здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, розвиваючим приладдям, про що складено акти обстеження житлово-побутових умов дітей.

З батьками, опікунами дітей проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав. Також попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

УВАГА!

Якщо ви володієте інформацією про осіб/сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, про батьків, які недобросовісно виконують свої батьківські обов’язки, прохання звертатися за н.т начальника Служби у справах дітей Дубовецької сільської ради

0973323253

Не будьте байдужими!

Піклуйтесь про близьких!