"Асоціація добровільних пожежних команд Івано-Франківської області" поповнилася ще одним учасником

  • 182

Ще у  вересні 2023 року керівниками комунальних підприємств та головами Дубовецької, Бурштинської, Єзупільської, Більшівцівської та Букачівської   територіальних громад було підписано документ про створення асоціації добровільних пожежних команд в Івано-Франківській області.

Метою створення такого об’єднання є виконання комунальних завдань у сфері пожежної охорони та загальної пожежної безпеки, розвиток співробітництва у цьому напрямі з міжнародними організаціями, залучення міжнародних інвестицій, реалізації проектів, спрямованих на розвиток руху добровільних пожежних команд тощо.

На зборах, які відбулися сьогодні у с.Букачівці, до лав асоціації було прийнято ще одного учасника - Тисменицьку громаду. Також серед ключових питань порядку денного – затвердження складу наглядової ради, формування правління асоціації, обрання членів ревізійної комісії та ознайомлення з роботою місцевої ДПК.

Голова Дубовецької територіальної громади, який є одним із ініціаторів створення добровільних пожежних команд в області, відзначив важливість взаємодії професійних вогнеборців з добровольцями, адже саме за таким принципом, вважає Павло Андрусяк, можливо забезпечити дієвий протипожежний захист у населених пунктах громад.

Фото без опису