Готуємось до Великодня

  • 90

Про підготовку до Великодніх свят йшла мова на сьогоднішній нараді зі старостами округів, яку провів Павло Андрусяк.

Очільник громади акцентував увагу старост, що з приходом весни важливо навести лад у своїх населених пунктах. Особливо увагу голова просив звернути на впорядкування кладовищ та прилеглої території. Відзначалося, що працівники комунальної служби активно працюють, щоб привести кладовища в належний стан. У найближчих планах – облаштування місць для сміттєвих контейнерів та паркування автомобілів, встановлення за потреби в’їзних брам, облаштування туалетів, підведення води.

«Маємо зробити все можливе, щоб місця вічного спочинку наших жителів виглядали цивілізовано»,- наголосив сільський голова.

В рамках проведення благоустрою прийнято рішення розмістити ще й ряд нових показників з назвами громади та вулиць. Надзвичайно актальним є питання встановлення номерних знаків на будинках. Адже особливо важко в нічний період орієнтуватися в населених пунктах машині «швидкої допомоги». Тому є прохання до жителів сіл, якщо є змога, оперативно вирішити це питання.

Крім того, учасники наради обговорили ідею створення «бузкової дороги» до села Озерце. Планується засадити узбіччя дороги в напрямку даного  населеного пункту бузковими кущами. До цієї акції, яка відбудется вже в кінці березня, будуть залучені старостинські округи, учнівська молодь, аграрії. В майбутньому дана дорога має стати ще однією атракцією, яка залучить туристів у Дубовецьку громаду.

Також перед присутніми виступили керівники Галицького УЕГГ ПАТ «Івано-Франківськгаз» Василь Братусь та Володимир Костишин. Вони відповіли на питання старост про порядок оплати за спожитий газ та його транспортування, про перелік послуг, які надає підприємство.

За результатами наради відповідальним виконавцям дано ряд доручень та ухвалено рішення для координації робіт з благоустрою в громаді оперативні наради проводити щотижня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису