День відкритих дверей у Бурштинському торговельно-економічному коледжі

  • 54

«Європейська освіта – європейський сервіс» - саме під  таким гаслом працює відокремлений структурний підрозділ «Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету».

Сьогодні цей навчальний заклад гостинно відкрив свої двері для представників Дубовецької територіальної громади. До коледжу на День відкритих дверей завітали учні та вчителі Дубовецького та Тустанського ліцеїв, а також керівники громади.

Директор коледжу Андрій Козак презентував присутнім очолюваний ним заклад, ознайомив з переліком професій, які можна тут здобути, та умовами навчання.

Цікавим етапом зустрічі став майстер-клас по приготуванню українських національних страв – борщу та вареників, який викликав неабиякі емоції та зацікавленість у школярів.

А на завершення – всіх гостей пригостили смачним обідом.

Сподіваємося, ця зустріч допоможе молоді у професійному самовизначенні. І багато з тих, хто побував сьогодні на Дні відкритих дверей, виявить бажання пройти справжню школу фахової майстерності у закладі, де панує атмосфера добра і любові до своєї професії та до людей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису